Společnost Nikon dnes ohlašuje nový odolný fotoaparát COOLPIX W100

1.8.2016 od AFOP

Společnost Nikon dnes ohlašuje nový odolný fotoaparát COOLPIX W100

Společnost Nikon vyrobila 100 milionů kusů objektivů NIKKOR a dnes ohlašuje nový odolný fotoaparát COOLPIX W100

Společnost Nikon dosáhla v nedávné době významného milníku – za dobu své existence vyrobila již 100 milionů kusů objektivů NIKKOR. První objektivy byly na trh uvedeny v roce 1933. První jednoooká zrcadlovka a objektivy pro tento typ fotoaparátu spatřily světlo světa v roce 1959. V současné době představuje řada objektivů NIKKOR vice než 90 typů objektivů. Podrobnosti k této výjiměčné události naleznete v přiložené tiskové zprávě.

Dnes Nikon také ohlašuje nový vodotěsný a nárazuvzdorný fotoaparát COOLPIX W100 s rozlišením 13,2 Mpx. Model je díky svým odolným vlastnostem ideálním společníkem na cesty, do přírody, k vodě. S funkcí SnapBridge můžete pořízené snímky přenášet do chytrého telefonu a snadno a rychle je sdílet na sociálních sítích nebo je okamžitě archivovat. Podrobnosti o tomto odolném modelu naleznete v přiložené zprávě.

Předpokládaná cena fotoaparátu je 4 190 Kč a v prodeji by měl být od 8. září.

W100_WH_front34l_lo_wW100_PK_front34r_lo_wW100_YW_front_lo

Přidat reakci