Tamron vyhrál TIPA Awards již třetí rok po sobě

Tamron vyhrál TIPA Awards již třetí rok po sobě

Tamron objektivy byly v roce 2016 oceněny dvěmi prestižními cenami TIPA Awards
SP 35mm F/1.8 Di VC USD (Model F012) vyhrál
“NEJLEPŠÍ DSLR PEVNÝ OBJEKTIV”
18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC (Model B018) vyhrál
“NEJLEPŠÍ DSLR OBJEKTIV PRO ZAČÁTEČNÍKY”

18.duben, 2016, Saitama, Japan – Tamron Co., Ltd. (President & CEO: Shiro Ajisaka), přední výrobce kvalitní optiky, oznámila ocenění objektivů SP 35mm F/1.8 Di VC USD (Model F012) a 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC (Model B018) cenou “TIPA Awards 2016” vydávanou sdružením TIPA (Technical Image Press Association).

1. NEJLEPŠÍ DSLR PEVNÝ OBJEKTIV SP 35mm F/1.8 Di VC USD (Model F012)

Výpis z Award Citation poroty TIPA:

Optická konstrukce objektivu Tamron SP 35mm f/1.8 se skládá z 10 členů v 9 skupinách, disponuje délkou přibližně 80mm a hmotností mezi 450 a 480g v závislosti na kamerovém systému. Obsahuje 2 lisované skleněné asférické členy, jeden LD (Low Dispersion) člen s nízkým rozptylem světla a jeden XLD (eXtra Low Dispersion) s extra nízkým rozptylem světla, které výrazně snižují chromatickou aberaci. Objektiv má vynikající rozlišení z rohu do rohu, nemá žádnou vinětaci i při plně otevřené cloně, minimální zaostřovací vzdálenost činí 0,2 m a využívá systém stabilizace obrazu VC (Vibration Compensation) s výjimkou verze bajonetu pro Sony.

tamron35184518-728x403

2. NEJLEPŠÍ DSLR ZÁKLADNÍ OBJEKTIV : 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC (Model B018)

Výpis z Award Citation poroty TIPA:

Tamron 18-200mm nabízí širokou škálu možností ohniskových vzdáleností, což z něj činí ideální volbu pro fotografy začátečníky, kteří hledají objektiv nespadající do jejich základní sady. Tento objektiv pro fotoaparáty s APS-C snímačem nabízí 35mm ekvivalent 28-310mm. Optická konstrukce se skládá ze 16 členů ve 14 skupinách. Jedná se o velmi kompaktní objektiv – průměrná délka 95mm mezi několika bajonety a hmotnost jen 400g (nejlehčí ve své třídě). Stabilizace obrazu VC (Vibration Compensation) pomáhá uživatelům získat ostré snímky, převážně na delších ohniskových vzdálenostech.

<O ocenění TIPA Awards>

Tipa Awards je světově proslulé nejvlivnější ocenění fotografických a zobrazovacích produktů v oboru. The Technical Image Press Association (TIPA) má celosvětové členství fotografických časopisů z 16ti zemí na pěti kontinentech. Jednou za rok se redaktoři členských časopisů TIPA sejdou, aby hlasovali pro nejlepší fotografický a zobrazovací produkt v každé kategorii.

<O společnosti Tamron Co., Ltd.>

“New Eyes for Industry“ je filozofií Tamronu. Toto krédo je v souladu s postavením společnosti Tamron, jako komplexního výrobce široké palety originálních optických produktů, od výměnných objektivů pro zrcadlovky až po různá optická zařízení určena pro koncové uživatele i OEM. Tamron vyrábí optické produkty, které přispívají do řady různých technických odvětví, a bude i nadále věnovat svou kreativitu a technickou zručnost vývoji a výrobě špičkových optických zařízení. Tamron si také plně uvědomuje svoji odpovědnost vůči životnímu prostředí a usiluje o zachování přírodního prostředí v rámci všech svých obchodních aktivit.

Tamron-18-200mm-f3.5-6.3-Di-II-VC-lens

Řada optických produktů:

Výměnné objektivy pro klasické i digitální zrcadlovky, objektivy pro videokamery, objektivy pro automobilové aplikace, IP + CCTV objektivy, objektivy pro infračervené kamery s dlouhou vlnovou délkou, ultra-precizní komponenty a jiné.

Přidat reakci